STRIP ALBUM 1573

Sredinom veljače, ljeta gospodnjeg 1573., dok leševi poražene seljačke vojske trule u gustom blatu zagorskih brega, Ilija Gregorić sanja o osveti Francu Tahyju i ostalim velikašima. Nakon što spasi Ambroza Gupca od sigurne smrti, susreće se s Tarikom, starim prijateljem iz osmanskog zatvora, upoznaje stubičku prijateljicu noći Šteficu i svi zajedno, uz pomoć Petrice Kerempuha, kreću u avanturu koja će ih povezati za cijeli život.


FORMAT241 x 316 mm
BR. STRANICA72
UVEZTVRDI UVEZ
ISBN9789534883709
OBJAVLJENOstudeni 2019.


Ogledne straniceNARUČITE STRIP ALBUM


Cijena: 125,00 kn

(U cijenu je uključen trošak dostave koji vrijedi isključivo za područje Republike Hrvatske. Ukoliko dostava ide u inozemstvo, naknadno ću Vam poslati trošak dostave ovisno o državi u kojoj živite)


Ispunite podatke i stisnite gumb POTVRDI NARUDŽBU.

Unesite Vaše ime
Unesite Vaše prezime
Unesite naziv poduzeća, ako ćete platiti preko pravne osobe na koju će biti izdan R1 račun.
Unesite OIB poduzeća ako naručujete preko pravne osobe na koju će biti izdan R1 račun.
Unesite naziv ulice i kućni broj.
Unesite poštanski broj i naziv mjesta ili grada.
Unesite broj telefona na koji Vas mogu kontaktirati u slučaju eventualnih pitanja u vezi Vaše narudžbe.
Unesite e-mail adresu na koju će Vam biti poslana potvrda narudžbe i podaci za uplatu, ako odaberete virmanski način plaćanja.
Unesite željeni broj primjeraka.
Odabirom virmanskog načina plaćanja odlučili ste se platiti unaprijed putem internet bankarstva, u pošti, banci ili poslovnici FINA-e. Podaci za plaćanje će Vam biti poslani na Vašu e-mail adresu čim ispunite ovaj web formular i potvrdite narudžbu. Odabirom plaćanja pouzećem, paket Vam šaljem odmah, a iznos otkupnine plaćate u gotovini poštanskom službeniku ili u poštanskom uredu. PLAĆANJE POUZEĆEM VRIJEDI SAMO ZA REPUBLIKU HRVATSKU!
Naglasite ukoliko želite posvetu na željeno ime i vlastoručno potpisani primjerak od strane autora ili imate neku dodatnu napomenu.

Ako niste robot, napišite koliko je 1+1

Ovo služi za zaštitu od spama.

U slučaju bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili problema nazovite na telefon: 098 774578